InstaDesk

InstaDesk 2.2.3

Mac app voor Instagram-adepten

VOOR

  • Alle sociale functies van Instagram
  • Instagram-foto's opslaan op je Mac

TEGEN

  • Zelf geen foto's uploaden

Uitmuntend
8

InstaDesk biedt de Instagram-ervaring op je Mac. Het programma geeft je toegang tot foto's en sociale functies van de sociale foto-app.

Instagram voor Mac; het is een droom voor de sociale fotograaf. De populaire app is helaas alleen beschikbaar voor iPhone en Android. Het alternatief is InstaDesk. Met het programma bekijk je foto's van andere Instagram-gebruikers, plaats je reacties en volg je feeds van vrienden. Dat alles doe je via een intuïtieve interface waarin foto's mooi groot in beeld komen.

Zulke mooie foto's wil je natuurlijk bewaren op je computer. Ook dat doe je met InstaDesk. Je downloadt de mooiste juweeltjes van Instagram naar je Mac, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Helaas biedt het programma niet de mogelijkheid om zelf foto's te uploaden en te bewerken met populaire fotofilters zoals Earlybird, Nalden en Toaster. Daarvoor moet je toch echt de smartphone-app gebruiken.

Hoewel het je zelf geen foto's laat bewerken en uploaden, is InstaDesk het beste alternatief voor Instagram op de Mac. Á la Instagrille volg je vrienden, bekijk je hun kiekjes en maak je gebruik van de vele social media-opties.

Meeste downloads Fotografie voor Mac

Meer
InstaDesk

Download

InstaDesk 2.2.3

Beoordelingen about InstaDesk